Кропивницький: на «Шкільному» мікрорайоні відбулось свято єдності

Серпень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

Свято єдності «Пригорнусь душею до Вкраїни засміюсь, заплачу, помолюсь…», відбулося у бібліотеці-філії №8, що на «Шкільному» мікрорайоні.

24 серпня – це не просто День народження держави, це свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь, які з любов’ю творили і плекали українську націю, самостійну державу, мужньо боролися за її майбутнє.

Мета проведення - зацікавити підростаюче покоління історією свого народу; виховувати почуття національної гідності, гордості за свою Батьківщину.

Напередодні у бібліотеці була оформлена книжкова викладка «Книга єднає Україну».
Історичний гід «Шлях до Незалежності.» ознайомив присутніх зі славною історією нашої Батьківщини. Діти активно брали участь у патріотичній грі «В Україні я живу» та фото-вікторині «Знай гетьмана в обличчя», переглянули відео-мандрівку «Творці історії та нації».

Дуже приємно, що гості продемонстрували гарні знання з історії та були активними!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool