Кропивницький: на гарячу лінію міського голови надійшло 3474 звернення від мешканців міста

Вересень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

За 6 місяців роботи на Гарячу лінію міського голови (Сервісний центр муніципальних послуг)надійшло 3474 звернення від мешканців міста, серед яких 3246 заяв і клопотань, 164 - звернень та скарг і 61 пропозиція. Про це повідомив помічник міського голови Андрій Лейбенко під час апаратної наради сьогодні, 5 вересня.

За його словами, позитивно було вирішено 1523 звернення, а це - 44 %від їх загальної кількості. Крім того, було надано роз’яснення по суті питань на 1446 звернень (42 %), в т. ч. надано обґрунтовані роз’яснення та консультації операторами Гарячої лінії, взято до відома - 47 звернень (2%) та знаходяться в роботі - 458 звернень (12%).

Андрій Лейбенко відзначив, що найбільш актуальними проблемами мешканців міста сьогодні є питання житлово-комунального господарства – 1977 та транспорту і зв’язку - 368 звернень.

- Якщо розглядати питання транспорту і зв’язку, то з 368 звернень вирішено позитивно 162 звернення. Заявникам надано обґрунтовані роз’яснення на 242 звернення, - звернув увагу помічник міського голови. – У той же час, збільшилася кількість скарг на водіїв маршрутних таксі, які нетактовно поводять себе з пасажирами особливо з пільговими категоріями (97 звернень). З водіями маршрутних таксі, на яких надходять скарги, проведено профілактично-виховні бесіди;
Кропивничани також піднімають у своїх заявах питання роботи радіо - 54 звернення (вирішено позитивно - 18 звернень), відновлення роботи стаціонарних телефонів - 79 звернень (позитивно – 26 звернень).
Аліз питань в розрізі житлово-комунального господарства засвідчив, що із 1977 звернень, які надійшли на Гарячу лінію, вирішено позитивно – 688 звернень, дано роз’яснення на 833 звернення та доведено до відома 4 звернення.
Найбільш поширеними проблемами у сфері ЖКГ є :
- відновлення дорожнього покриття, в тому числі, нанесення та відновлення дорожньої розмітки типу «зебра» (179 звернень)
- відновлення зовнішнього освітлення вулиць - 67 звернень;
- ремонт покрівель будинків - 43 звернення;
- безпритульні собаки - 67 звернень.
- проведення кронування та видалення дерев по місту - 124 звернення.

Андрій Лейбенко вніс пропозиції управлінню розвитку транспорту і зв’язку проводити перевірки роботи міського пасажирського транспорту в частині дотримання умов договорів на перевезення пасажирів, головному управлінню житлово-комунального господарства продовжити заходи введення в дію Програму регулювання чисельності безпритульних тварин на території м. Кіровограда на 2016-2020 роки та Положення про вилов безпритульних тварин в м. Кропивницькому, а всім керівникам виконавчих органів міської ради оперативно реагувати на звернення які надходять на Гарячу лінію.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool