Кропивницький: міська рада обрала нового заступника міського голови

Липень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 1737 | Коментарі: 0

Спочатку, за пропозицією Андрія Кролевця, міська рада внесла зміни до структури, загальної чисельності та штатів апарату міської ради, її виконавчого комітету та виконавчих органів.

Прийняти рішенням передбачається введення додаткових посад двох головних спеціалістів в управлінні капітального будівництва, посад заступника начальника управління та головного спеціаліста в головному управлінні житлово – комунального господарства та двох головних спеціалістів в інспекції державного архітектурного будівельного контролю.

Таким чином, всього у виконавчих органах міської ради відтепер працюватимуть 317 посадових осіб.

Сьогодні міська рада обрала і заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів. Обрана на цю посаду Наталія Дзюба опікуватиметься блоком гуманітарних питань.

- В період, коли місто впроваджує низку масштабних проектів у сферах освіти, охорони здоров’я, культури і фізичної культури, кваліфікований координатор їх реалізації просто необхідний, - відзначив Андрій Райкович.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool