Кропивницький: для дітей-інвалідів проведено корекційно-розвивальне заняття

Серпень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

4 серпня у групі № 3 комунального закладу «Центр соціальної реабілітації (денного перебування) дітей - інвалідів Кіровської районної у місті Кіровограді ради» 2016 року було проведено корекційно-розвивальне заняття «Лікарські рослини».

Дітей ознайомили з лікувальними рослинами, їх впливом на організм людини, застосування в народній медицині; вчити розрізняти рослини та їх властивості; розвивати мовлення дітей, пам'ять, увагу, мислення; виховувати любов і дбайливе ставлення до природи рідного краю. Почалося заняття із психогімнастики «Посміхнись».

Під час заняття було використано чимало дидактичного та наочного матеріалу: картинки, фото. Також асистент вчителя-реабілітолога принесла живі рослини, про які йшла мова на занятті і діти мали змогу роздивитися, доторкнутися, відчути аромат лікарських трав.
Завершилося заняття смачним сюрпризом: діти куштували малину, про користь якої щойно почули розповідь.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool