Кропивницька «Зірка» програла у товариському матчі

Липень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 720 | Коментарі: 0

Свій перший товариський матч в міжсезоння «Зірка» проводила з давнім знайомим – криворізьким «Гірником», який цього сезону повертається на професійну арену.

Матч в Кривому Розі розпочався атаками господарів поля, які вже на 15-ій хвилині заробили право на пенальті (м’яч потрапив в руку Івана Рудницького). Пенальті чітко реалізував Сергій Гвоздевич

Господарі продовжували володіли значною територіальною перевагою, і створили ще декілька небезпечних моментів. Захисники кропивниччан, які вперше грали саме в такому складі, декілька разів помилялися. Але доволі впевнено на останньому рубежі діяв Роман Льопка, який раз по раз ліквідовував загрози.

«Зірка» почала вирівнювати гру в середині тайму і поступово почала створювати моменти. Один з найшвидкісніших наших футболістів Олексій Збунь вибіг в атаку та був збитий суперником, але арбітр порушення не побачив. Ще намагалися пробивати по воротах Максим Авер’янов та Артем Сьомка, та безуспішно. А за три хвилин до кінця першого тайму атака за участю тих же Збуня, Авер’янова та Сьомки закінчилася виходом останнього один в один і першим голом – 1:1!

В другій половині матчу наші футболісти переважно захищалися. Вже на початку другого тайму «Зірку» врятувала штанга, а наступні десять хвилин довелося вже активно попрацювати молодому голкіперу Марку Медведєву, якого наприкінці минулого чемпіонату активно залучали до тренувань першої команди. В складі нашої команди тренерський штаб провів декілька замін, тож на полі з’явилися ще молодші футболісти. На 60-ій хвилині Дмитро Касімов перехопив м’яч в центрі поля і віддав непогану передачу на 16-річного Станіслава Писарєва, який зумів обіграти двох захисників, але в цьому епізоді найкращі свої якості продемонстрував голкіпер «Гірника». Знову ж Писарєв виконував перспективний штрафний удар, але Кирило Павлюк невдало обробив м’яч та потрапив собі ж в руку.

І коли здавалося, що «Зірка» свій дебютний матч в такому складі зіграє унічию, гірники відзначилися. Простріл з лівого флангу не перехопив Богдан Степанцов, а Ігор Лопушенко не встиг зіграти з нападником господарів – 2:1.

«Зірка» намагалася наприкінці матчу піти у фінальний штурм, який закінчився неточним ударом метрів з 18-ти Михайла Боздаган’яна. Наступний матч наші футболісти проведуть 6 липня на стадіоні «Зірка» проти кременчуцького «Кременя». Початок матчу о 17:00.

«Гірник» (Кривий Ріг) – «Зірка» (Кропивницький) – 2:1 (1:1).

2 липня 2018 року (понеділок). Початок о 17:00. Кривий Ріг. Стадіон СК «Гірник». +23 С. 120 глядачів. Товариський матч.

Арбітр: Поліщук Максим (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Гавеля Олексій (Кривий Ріг), Чеголя Владислав (Кривий Ріг).

«Гірник»: новачок (Черниш Дмитро, 46), Заєць Віталій, Сосєдко Владислав, Голуб Андрій, новачок, новачок, Гвоздевич Сергій (новачок, 64), Григорик Андрій (к/к), Шмат Андрій, Бука Ігор (Стороженко Іван, 81), Прялкін Олександр (новачок, 46). Головний тренер: Приходько Геннадій.

«Зірка»: 41. Льопка Роман (12. Медведєв Марк, 36; 74. Степанцов Богдан, 61), 28. Маткобожик Олександр (57. Коноваленко Максим, 46), 48. Дугієнко Олександр (65. Ходорченко Микита, 46), 16. Маліновський Назар (72. Лопушенко Ігор, 46), 69. Сираш Микола (35. Стадник Владислав, 46), 70. Клочан Владислав (53. Павлюк Кирило, 46), 68. Рудницький Іван (49. Хруленко Олександр, 46), 79. Збунь Олексій (47. Касімов Дмитро, 46), 56. Авер’янов Максим (75. Савіцький Андрій, 46), 84. Сьомка Артем (91. Боздаган’ян Михайло, 46), 39. Кондраков Данііл (86. Писарєв Станіслав, 46). В.о. головного тренера: Горбань Андрій.

Голи: 1:0, Гвоздевич Сергій (15, з пенальті); 1:1, Сьомка Артем (42); 2:1, новачок (78).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool