Кропивничани продовжують отримувати подвійні платіжки за газ

Лютий 12, 2020 | Новини | Переглядів: 4697 | Коментарі: 0

На одному аркуші розміщено дві платіжки від підприємства «Кіровоградгаз» та «Нафтогаз України», повідомляє FOTOINFORM.NET

Один рахунок за використаний газ та другий рахунок за розподіл газу, тепер кропивничанам прийдеться платити за новою системою. Тільки незрозуміло, чому за газ нарахування прийшло за грудень 2019 року, а не за січень 2020 року.

Таке питання задають кропивничани, які хочуть оплатити за січень місяць. А за розподіл газу рахунок прийшов за січень 2020 року, хоча у квитанції дрібним шрифтом написано, що потрібно оплачувати у поточному місяці. Оплату за розподіл газу розрахували для кожного абонента окремо і він залишиться незмінним до липня 2020 року.Наразі тільки для абонентів, які зовсім не користуються газом, обіцяють зменшити нарахування.

За розподіл газу за січень 2020 року зараз не були враховані ні пільги, ні субсидії. Це обіцяють зробити за 2 місяці і за січень і за лютий.

На одному аркуші розміщено дві платіжки від підприємства «Кіровоградгаз» та «Нафтогаз України», повідомляє FOTOINFORM.NET


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool