Кропивничани можуть купувати подарунки до Новорічних свят на виплат

Грудень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Ось і наступила довгоочікувана зима. Невеличкий морозець та припорошені сніжком дороги нагадали усім про Новий рік та Різдво.

В передчутті свята, дива, подарунків не лише дітлахи, але й усі дорослі. Ну хто не любить знаходити приємні сюрпризи від рідних під подушкою чи під ялинкою.

 

ПриватБанк потурбувався про своїх клієнтів, і аби ніхто не залишився без омріяного подарунка пропонує скористатись послугами “Оплата частинами” та “Бонус Плюс” . Ці послуги надають можливість не лише придбати подарунок уже сьогодні, а оплачувати протягом кільки місяців, без переплат та додаткових платежів, а й оплачувати покупки з бонусного рахунку.

Улюблений магазин кіровоградських модниць “Бродвей”, що по вул.Гоголя,87, теж пропонує придбати своїм рідним подарунки, не переймаючись цінами. Адже тут можна придбати стильний та вишуканий жіночий одяг, оплачуючи покупки на виплат до 5 платежв і отримувати примні 2% знижок на свій бонусний рахунок . Віднедавна у “Бродвеї” почали діяти послуги “Оплата частинами”, та “Бонус Плюс”.

“Послуга “Оплата частинами” користуються неабиякою популярністю серед наших клієнтів, - розповідає Олена Стоян, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Якщо у минулому році лише у нашій області обіг коштів по даній послузі склав 102 млн грн, то в нинішньому році об’єм виданих кредитів склав уже більше 146 млн грн”.

“Ми пропонуємо нашим клієнтам якісний, стильний, вишуканий, а тому недешевий одяг та аксесуари, - розповідає Олена Сліпоконь, власниця магазину “Бродвей”. - Останнім часом купівельна спроможність українів значно зменшилась, що, звичайно, не могло не відобразитись і на нашому товарообігу. Пропозиція ПриватБанку сподобалась і нам, і нашим клієнтам. Ми отримаємо більшу кількість платоспроможних клієнтів, а наші клієнти отримають можливість доставити собі радість та насолоду, придбавши якісні та стильні товари”.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool