Кропивничанам нагадують, щодо зміни документів у зв'язку зі зміною назви міста

Серпень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1175 | Коментарі: 0

Зміни до правовстановлюючих документів та документів щодо місця проживання фізичної особи не потребують їх обов'язкового внесення у зв'язку зі зміною назви міста.

На цьому акцентувала увагу кропивничан начальник юридичного управління міської ради Марина Смаглюк, коментуючи наслідки перейменування Кіровограда для мешканців обласного центру.

Не встановлено і термінів та обов'язковості внесення змін до правоустановлюючих документів майнового характеру та змін до місцезнаходження юридичної особи, місця проживання фізичної особи у зв’язку із зміною назви (перейменуванням) скверів, бульварів, вулиць, провулків, узвозів, проїздів, проспектів, площ, майданів, набережних, мостів, інших об’єктів топоніміки населених пунктів.

За бажанням особи ці відомості безоплатно вносяться до документів, в яких зазначаються відомості про місце проживання/перебування.

А у разі внесення таких змін, адміністративний збір з громадян не справляється, наголосила Марина Смаглюк.
Відповідно до пункту 16 Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207, у разі прийняття рішення про зміну нумерації будинків, перейменування вулиць (проспектів, бульварів, площ, провулків, кварталів тощо), населених пунктів, адміністративно-територіальних одиниць, зміни в адміністративно-територіальному устрої на підставі відповідних актів вносяться зміни до реєстру територіальної громади із збереженням попередніх даних та із подальшим внесенням цієї інформації до Реєстру.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool