Кіровоградцю у селі трубою проломили голову

Грудень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

Минулих вихідних до Компаніївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тяжких тілесних ушкоджень жителю обласного центру.

Попередньо правоохоронці встановили, що 22-річний кіровоградець приїхав до одного з населених пунктів району у гості до родички.
Ввечері, відпочиваючи у будинку культури, чоловік довідався, що місцевий мешканець начебто образливо відгукувався про його знайому. Аби провчити зухвалого хлопця, житель обласного центру разом з кількома товаришами прийшли до двору юнака та викликали його на «чоловічу» розмову.
От тільки спілкування не склалося, адже парубок вийшов до компанії з металевою трубою, що закінчилося для кіровоградця отриманням тяжких травм голови з подальшою госпіталізацією та лікуванням.
– За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Компаніївського РВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За матеріалами Компаніївського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool