Кіровоградців прохають вчасно розраховуватися за спожиту воду

Червень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1769 | Коментарі: 0

Своєчасні і в повному обсязі розрахунки мешканцями Кіровограда за спожиту воду є єдиною гарантією безперебійного та якісного водозабезпечення обласного центру. На цьому акцентував увагу директор КП «Кіровоградське водопровідно – каналізаційне господарство» Роман Ілик.

За його словами, з настанням спекотних днів червня у Кіровограді різко збільшились обсяги споживання води, яку підприємство, у свою чергу, закуповує у водогону «Дніпро – Кіровоград». Якщо у травні, підкреслив Роман Ілик, місто споживало в середньому 40 – 42 метри кубічних води на добу, то сьогодні міськводоканалу доводиться закуповувати до 55 кубометрів на добу. У той же час, відзначив Роман Ілик, суттєво зменшились проплати від населення за отримані послуги з водопостачання та водовідведення. Станом на 1 червня загальний борг жителів Кіровограда складає вже 4,1 мільйона гривень.
Роман Ілик звернувся до мешканців міста з проханням не зволікати з оплатою за спожиту воду і терміново сплатити поточні рахунки і борги за попередні періоди. Це дозволить міськводоканалу вчасно розрахуватися з ОКП «Дніпро – Кіровоград» і не допустити обмеження водопостачання обласного центру.

джерело сайт Кіровоградської міської ради, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool