Кіровоградці скаржаться на відмову у перевезенні пільгових категорій

Березень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1321 | Коментарі: 0

Сьогодні, 13 березня, секретар міської ради Іван Марковський та заступник міського голови Сергій Васильченко зустрілися з керівниками транспортних підприємств Кіровограда, які працюють у сфері пасажирських перевезень.

Під час зустрічі Іван Марковський звернув увагу перевізників на збільшення кількості скарг від мешканців міста на відмову у перевезенні пільгових категорій громадян. Особливо активно городяни скаржаться на водіїв підприємства “Олікс”, нетерпима щодо пільговиків атмосфера панує на всіх маршрутах цього підприємства.
- Ми вимагаємо від керівників усіх транспортних підприємств беззастережно виконувати вимоги, передбачені чинними угодами, а міська влада зацікавлена у стабільній співпраці з перевізниками і забезпеченні якісних перевезень в обласному центрі, - наголосив Іван Марковський. – Якщо ви, як керівники, не можете дати раду своїм водіям, ми жорстко ставитимо питання про розірвання договорів на право обслуговування маршрутів.
Створювати соціальну напругу в місті ми не дозволимо, відзначив секретар міської ради. Він нагадав учасникам зустрічі, що подібна спроба шантажу кіровоградців з боку ПАТ “Автобусний парк” 13527 безславно провалилася. Місто знайшло вихід із ситуації, знайде його ще раз, якщо це буде необхідно, запевнив Іван Марковський.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool