Кіровоградці можуть скористатись можливостями розширеного сервісу продажу квитків

Березень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Так склалось історично, що Кіровоград - не вузлова станція, і добиратись нам до різних міст України не зовсім зручно.

Відсутність прямого сполучення створює деякі проблеми не лише під час поїздки, але й під час її планування. Слід витрачати час та нерви на логістику - планувати маршрут, відшукувати транзитні поїзди, співставляти їх маршрути, час прибуття/відбуття тощо.

Удосконалений сервіс продажу квитків передбачає придбання проїзних документів на поїзди з пересадками так само просто, як і на прямі маршрути. Тут вам автоматично запропонують всі можливі варіанти з періодом очікування на проміжних станціях не більше трьох годин. При покупці квитків клієнту залишається тільки ввести назву станції відправлення і станції прибуття, а після вибору відповідного варіанту - сплатити за проїзні документи.

“Ми завжди дослухаємося до зауважень та пропозицій наших клієнтів, - розповідає Олексій Харін, керівник Направлення масових платежів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Тому крім послуги придбання квитків на поїзди з пересадками, враховуючи побажання наших клієнтів, ми розробили і сервіс повернення квитків. Адже життєві ситуації непередбачувані”.

“Моє житття проходить у відрядженнях, - ділиться кіровоградець Олександр Руденко. - Тому придбання квитків через Приват24 стало для мене звичним заняттям.

Квитки з QR-кодом (електронні квитки), придбані з карти ПриватБанку, можна повернути, подавши заявку в "Архіві залізничних квитків" в Приват24, або на сайті bilet.pb.ua, або за телефоном цілодобової підтримки ПриватБанку 3700, або в Чаті-Online, або звернувшись в касу залізничного вокзалу. Але, кнопка "Повернути" зникає, якщо до відправлення поїзда залишається менше 3 годин. У цьому випадку повернення квитка можливе лише у касі залізничного вокзалу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool