Кіровоградці активніше всього купують продукти по п'ятницях, а книги та ліки - по вівторках

Вересень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

Математики ПриватБанку підрахували, в які дні тижня українці найактивніше купують товари в тих чи інших видах торговельних точок, а також підготували з цього приводу Інфографіку.

Як виявилося, найактивніше жителі нашої країни купують продукти в магазинах і супермаркетах по п'ятницях, а найбільше книг і медикаментів купується у вівторок. Вихідні українці вважають за краще проводити на риболовлі, в подорожі або в кіно. А на останній день робочого тижня - п'ятницю - традиційно припадає пік відвідуваності ресторанів, кафе і барів.

При проведенні дослідження враховувалися всі операції з оплати товарів банківськими картами через термінали банку. Оскільки на сьогодні термінали банку працюють у більш ніж 54 % торговельних точок України, вибірка репрезентативна і відображає споживчу поведінку жителів всієї країни.

В торгівених точках Кіровоградщини працює майже 2000 POS-терміналів, через які протягом нинішнього було здійснено 3 млн. транзакцій на загальну суму більше 250 млн.грн

Математики ПриватБанку - неформальний клуб за інтересами співробітників ПриватБанку, які у вільний від роботи час досліджують питання, що не є важливими для ведення бізнесу, але відповіді на які просто можуть бути цікаві.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool