Кіровоградські учні перемогли у Всеукраїнському літературному конкурсі

Травень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

У травні було підбито підсумки Всеукраїнського літературного конкурсу «Захистимо країну від лиха», який проводиться серед дітей трьох вікових категорій від 6 до 18 років й метою якого є вивчення та популяризації правил пожежної і техногенної безпеки, формування у підростаючого покоління навичок обережного поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності за збереження від вогню й інших надзвичайних ситуацій навколишнього середовища.

Загальне керівництво заходу здійснюють Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Добровільне пожежне товариство України, інформаційну підтримку - журнал «Пожежна та техногенна безпека». Щоб стати переможцем Всеукраїнського етапу конкурсанти мали отримати перемогу у районному (міському) та обласному етапах.
Оскільки конкурс літературний на розгляд журі учасники мали надіслати прозовий (оповідання, повість, нарис, казка) або поетичний художній твір на відповіддну тематику. І за усіма критеріями цьогоріч на Всеукраїнському етапі перемогли учасники з Кіровоградщини. Було відзначено високий рівень організації проведення заходу та надзвичайну активність учасників.
Перше місце виборола учениця 4-В класу НВО №6 м. Кіровограда Світлана Пономарьова. Друге місце розділили між собою Сергій Горпинченко, учень НВО №1 та Катерина Рибалко, учениця НВО №20 м. Кіровограда. Переможці отримали почесні грамоти та цінні подарунки. Деякі учасники, чиї роботи, не зайняли ніяких місць, але сподобались суддям за змістовність чи оригінальність, отримали подяки та заохочувальні подарунки.
Безпека в усьому - чи не найголовніше гасло сьогоднішнього буття. Навчати безпечній життєдіяльності необхідно із наймолодшого віку. Тож подібні конкурси спонукають молодь намагатись глибше зрозуміти значеня безпеки та необхідності суворого дотримання правил.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool