Кіровоградська «Зірка» провела товариський матч

Березень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

Футболісти «Зірки» провели другий товариський матч на навчально-тренувальному зборі у Нікополі, в якому зустрічалися з «Гірником». У період зимового міжсезоння кіровоградці вже спарингували з криворіжанами під час першого навчально-тренувального збору. Тоді мінімальну перемогу (1:0) святкували наші суперники. Перед стартом весняної частини чемпіонату наші футболісти прагнули взяти реванш у сусідів по турнірній таблиці.

Перший тайм пройшов за рівної боротьби, проте по його закінченні попереду були суперники. Гірники заробили право на стандарт, розіграли його, і Ігор Бука пробив з лінії штрафної у дальню дев’ятку. Поштаренко в цьому епізоді врятувати не зумів. Чудовий момент для взяття воріт мали і кіровоградці після сильного удару Лупашка з-за меж штрафної. "Гірник" урятувала майстерність воротаря Гурина, який зумів витягнути складний м’яч.

Після перерви територіальна перевага була на боці наших футболістів, які більше володіли м’ячем, проте лише один раз зуміли вразити ворота криворіжан. Наставник «Зірки» Сергій Лавриненко вгадав із заміною, випустивши на 52-ій хвилині на поле Локтіонова, а вже за п’ять хвилин Роман зрівняв рахунок. Співавтором голу став Владислав Лупашко, який дав передачу врозріз нашому нападникові, вивівши його віч-на-віч із воротарем суперників Ганєвим. Локтіонов влучно пробив у ближній кут і відновив статус –кво.

Червоно-жовтні мали ще дві непогані нагоди для взяття воріт. Потужно пробивши з кута штрафної зони, близьким до успіху був Борис Баранець і лише майстерність голкіпера суперників не дозволила кіровоградцям забити другий гол. Наприкінці гри свій момент не реалізував Мостовий, тож поле команди залишили за рівного рахунку – 1:1.

Наступну товариську гру в Нікополі «Зірка» проведе 9 березня з «Макіїввугіллям». Початок матчу о 12:00.

«Гірник» (Кривий Ріг) - «Зірка» (Кіровоград) - 1:1 (1:0)

5 березня 2015 року (четвер). Нікополь. Товариський матч.

«Гірник»: 1. Гурин Роман (Ганєв Геннадій, 46), Новачок, 29. Баєнко Володимир, 28. Павлов Віталій, 6. Буряк Ігор, 7. Бука Ігор, 25. Григорик Андрій (к/к) (5. Дорош Роман, 67), Прошенко Артем (22. Рябов В’ячеслав, 62), 23. Горват Олександр (34. Солдат Ігор, 46), 3. Нудний Сергій (Чечеленко Владислав, 62), 14. Сітало Артем (новачок, 78). Головний тренер: Приходько Геннадій.

«Зірка»: 33. Поштаренко Павло, 2. Допілка Олег, 18. Кучеренко Олександр, 5. Бочкур Роман (к/к), 11. Бацула Андрій (99. Локтіонов Роман, 52), 8. Лупашко Владислав, 77. Чичиков Олексій, 22. Баранець Григорій, 16. Баранець Борис, 4. Мостовий Андрій, 20. Фатєєв Дмитро. В. о. головного тренера: Лавриненко Сергій.

Голи: 0:1, Бука Ігор (21); 1:1, Локтіонов Роман (57).

http://fczirka.com.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool