Кіровоградська «Зірка» перемогла у заключному спарингу

Березень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Сьогодні «Зірка» провела заключний спаринг в рамках навчально-тренувального збору в Нікополі. У ньому команді Сергія Лавриненка протистояв друголіговий колектив «Макіїввугілля».

У третьому контрольному матчі наші футболісти нарешті сповна компенсували нереалізовані моменти у попередніх іграх, забивши сім м’ячів у ворота суперників.

Як не дивно, але першими рахунок відкрили макіївчани, за допомоги кіровоградців, які пропустили на 10-ій хвилині автогол. Допілка пасував на воротаря, а Льопка зрізав у власні ворота.
На цьому везіння суперників скінчилося. За чотири хвилини «Зірка» зрівняла рахунок. Автором голу став Чичиков, якому асистував Загальський. На 18-ій хвилині Мостовий вивів кіровоградців уперед, а незабаром Чичиков після прострілу Бацули оформив дубль.
Ще чотири голи підопічні Сергія Лавриненка вколотили у ворота «Макіїввугілля» після перерви. Потроїв перевагу «Зірки» після прострілу Щедрого на 58-ій хвилині Бацула. Далі настала черга знову забивати Чичикову: Допілка виконав сильний удар, який воротар суперників відбив, і тут відмінно на добиванні зіграв Олексій, ставши автором хет-трику. Шосте взяття воріт на рахунку Щедрого, який влучно вразив ближній кут воріт суперників, а довершив розгром «Макіїввугілля» Локтіонов, вдало замкнувши передачу від Лупашка.
Рахунок цілком відображає перебіг гри, де кіровоградці, певна річ, переважали на класі. Наш спаринг-партнер продемонстрував, що колектив у них непоганого рівня, а не хлопчик для биття. Розгром же нашими футболістами тренерський штаб червоно-жовтих клубній прес-службі пояснив високою реалізацією створених гольових моментів. В останній товариській зустрічі на зборах у Нікополі кіровоградці забили всі голи, що не забивати в попередніх спарингах.
Завтра футболісти «Зірки» проведуть останнє ранкове тренування після якого повертаються до Кіровограда. Сергій Лавриненко дасть своїм футболістам два дні вихідних, а 13 березня команда продовжить підготовку до старту в другій частині Чемпіонату України, який «Зірка» розпочне домашньою грою 21 березня проти ФК «Гірник-Спорт».

«Макіїввугілля» (Макіївка) - «Зірка» (Кіровоград) - 1:7 (1:3).
9 березня 2015 року (понеділок). Нікополь. Товариський матч.

«Зірка»: 41. Льопка Роман, 2. Допілка Олег (5. Бочкур Роман, 69), 18. Кучеренко Олександр, 11. Бацула Андрій, 55. Ковальов Максим (37. Кушнірьов Андрій, 76), 8. Лупашко Владислав (7. Сідельник Денис, 83),
77. Чичиков Олексій (99. Локтіонов Роман, 74), 22. Баранець Григорій (17. Кривошей Єгор, 63), 21. Загальський Ігор (16. Баранець Борис, 74), 4. Мостовий Андрій (20. Фатєєв Дмитро, 69), 9. Щедрий Артем (13. Бочак Роман, 76). В. о. головного тренера: Лавриненко Сергій.


Голи: 1:0, Льопка Роман (10 автогол), 1:1, Чичиков Олексій (14); 1:2, Мостовий Андрій (18); 1:3, Чичиков Олексій (23); 1:4. Бацула Андрій (58), 1:5, Чичиков Олексій (68); 1:6, Щедрий Артем (75); 1:7, Локтіонов Роман (81).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool