Кіровоградська ОДПІ нагадує

Вересень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1420 | Коментарі: 0

До раніше виданого свідоцтва платника єдиного податку в день подання платником єдиного податку заяви органом доходів і зборів вносяться зміни щодо:

1) прізвища, імені, по батькові фізичної особи - підприємця, або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання в установленому порядку відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);
2) податкової адреси суб’єкта господарювання;
3) місця провадження господарської діяльності;
4) видів господарської діяльності.

При цьому, у разі зміни найменування юридичної особи, прізвища, імені, по батькові фізичної особи - підприємця або серії та номера паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання в установленому порядку відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків) заява подається протягом місяця з дня виникнення таких змін.

Платники єдиного податку І-ІІ груп у разі зміни податкової адреси суб’єкта господарювання, місця провадження господарської діяльності, видів господарської діяльності подають відповідну заяву не пізніше 20 числа місяця, наступного за місяцем, у якому відбулися такі зміни.

Платники єдиного податку ІІІ-ІV груп у разі зміни податкової адреси суб’єкта господарювання, місця провадження господарської діяльності подають заяву разом з податковою декларацією за податковий (звітний) період, у якому відбулися такі зміни.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool