Кіровоградська область: знищено 71 боєприпас

Березень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

11 березня у Кіровоградській області тривали роботи зі знищення застарілих боєприпасів. Поблизу смт Олександрівка у лісосмузі місцевими жителями було виявлено 9 німецьких протитанкових мін ТМІ-35, що належать до періоду Другої Світової війни. Поблизу с. Кримки Олександрівського району також у лісосмузі було виявлено 58 артилерійських снарядів та 4 гранати.

На місце події прибули співробітники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області. Після перевірки сапери інших боєприпасів не виявили та перевезли знайдене на підривний майданчик. Всього в Олександрівському районі знищили 71 боєприпас, що знаходився в землі з часів Другої Світової війни.
Звертаємося до громадян з переконливим проханням – у жодному разі не чіпайте застарілі боєприпаси, повідомте про знахідку за номером «101» та позначте місце виявлення.
У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool