Кіровоградська область: стали відомі переможці другого етапу змагань на Кубок України з пожежно-прикладного спорту

Серпень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 913 | Коментарі: 0

27 серпня на спортивному комплексі Управління ДСНС України у Кіровоградській області другим випробуванням для учасників змагань на Кубок України з пожежно-прикладного спорту стала пожежна естафета 4х100 м.

Цей етап змагання вимагає високої згуртованості та злагодженості дій членів команди. У естафеті беруть участь четверо спортсменів-вогнеборців, відповідно і складається вона з чотирьох етапів по 100 метрів кожен. Перехід від одного етапу до іншого відбувається завдяки передачі між учасниками забігу пожежного ствола.

Перший учасник за допомогою драбини-палиці повинен піднятися на дах будиночка та пересуватися по ньому, після чого стрибнути на бігову доріжку за обмежувальну лінію.

Прийнявши естафету, другий учасник долає паркан, а третій – колоду та прокладає рукавну лінію. Останній учасник, застосувавши вогнегасник, має загасити полум’я, продовжити біг та перетнути лінію фінішу.

У результаті запеклої боротьби за 56,05 с. перемогу на цій дистанції здобула команда Київської області, другими за 57,14 с. стали представники Черкащини, третє місце посіли спортсмени Волинської області за 57,19 с.

Наразі, 28 серпня, на спорткомплексі учасники змагаються за першість у подоланні стометрової смуги з перешкодами. А завершить змагання на Кубок України бойове розгортання.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool