Кіровоградщина: заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг становить 95,2 млн.грн.

Жовтень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1280 | Коментарі: 0

У вересні 2013р. населенню області нараховано за житлово-комунальні послуги 29,8 млн.грн., що на 30,5% більше порівняно з вереснем 2012р.

Рівень оплати населенням житлово-комунальних послуг, включаючи погашення боргів попередніх періодів, за вересень 2013р. у Гайворонському, Долинському, Устинівському районах та містах Олександрії та Світловодську вищий за 100%.
Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг зменшилася з початку року на 31,6% і на 1 жовтня 2013р. становила 95,2 млн.грн., середній термін заборгованості населення за всі послуги у вересні склав 2,4 місяця. З початку року заборгованість знизилася у 4 містах обласного значення та 11 районах області, найбільше – у Петрівському (на 93,9%), Кіровоградському (на 74%), Голованівському (на 60,9%) та Олександрійському (на 54,3%) районах. Населенням Бобринецького, Компанїївського, Новоархангельського, Новомиргородського, Онуфріївського, Світловодського та Устинівського районів стовідсотково оплачено нарахування поточного періоду, частково погашено борг попередніх періодів та попередньо сплачено за житлово-комунальні послуги.
Заборгованість населення за централізоване опалення та гаряче водопостачання становила 45,8 млн.грн., з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 33 млн.грн., централізоване водопостачання та водовідведення – 16,6 млн.грн., вивезення побутових відходів – 0,8 млн.грн.
За газопостачання населенням області проведено попередню оплату послуг, за рахунок чого утворилася дебіторська заборгованість у сумі один млн.грн.
У вересні 2013р. населенням області сплачено за спожиту електроенергію 16,7 млн.грн., що на 12,6% більше порівняно з відповідним місяцем 2012р.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool