Кіровоградщина: за минулу добу на пожежах загинули дві людини і одну врятовано

Січень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби черговому караулу державної пожежно-рятувальної частини №20 Долинського району тричі довелось виїжджати на ліквідацію надзвичайних подій.

3 січня о 7.30 за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку 86-річної мешканки села Новошевченкове. Через порушення господаркою вимог безпечного користування пічним опаленням виникла пожежа підлоги та домашніх речей на площі 2 м2. На жаль, стареньку врятувати не вдалось.

О 15.15 до служби порятунку зателефонували з села Варварівки Долинського району й повідомили про ще один трагічний випадок. Пожежа сталась у приватному житловому будинку 43-річного місцевого жителя. Чоловік проживав самотньо, тому пожежу, яка виникла через необережне поводження господаря з вогнем при курінні, помітили не одразу, а самого господаря виявили загиблим на місці пожежі.

За 5 хвилин до шостої вечора біда постукала до оселі ще одного долинчанина. Мешканець райцентру палив у ліжку, чим спричинив пожежу домашніх речей на площі 3 м2 у власні квартирі. Але чоловікові пощастило – пожежу помітили сусіди та викликали службу порятунку. До ліквідації надзвичайної події залучались 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки державної пожежно-рятувальної частини №20. Чоловіка врятували. Після огляду черговою бригадою швидкої допомоги стан постраждалого визначений як задовільний.

Шановні громадяни! Служба порятунку Кіровоградщини наголошує, що байдужість та необережність у поводженні з вогнем неодмінно призводить не тільки до пожеж і травмувань, а й до загибелі самих винуватців пожежі і їх близьких. Замисліться, чи вартий залишений недопалок або сірник людського життя? Бережіть себе, ваша безпека – у ваших руках!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool