Кіровоградщина у 2013 році експортувала більше, ніж у минулому році

Жовтень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1263 | Коментарі: 0

За 9 місяців 2013 року Кіровоградщина експортувала товарів на 510,4 млн. дол. США, що на 65,3 мільйони більше, ніж у минулому році.

Частка експорту у зовнішній торгівлі регіону складає 63%.
Сальдо зовнішньоторговельного балансу позитивне і склало 213 млн. дол. США. Коефіцієнт покриття імпорту експортом – 1,71.

Основу товарної структури експорту Кіровоградського регіону складали:
 недорогоцінні метали та вироби з них (феронікель, металоконструкції) - 51% (збільшення у порівнянні з 2012 роком на 4%);
 продовольчі товари та продукція сільського господарства (олія соняшникова, шрот, маргарин та модифіковані жири) - 20% (збільшення на 52%);
 машини, устаткування та транспорт (гідронасоси, сівалки, електротехнічне обладнання, автопричепи) - 19% (збільшення на 5%);
 мінеральні продукти (щебінь, граніт, каолін) - 5% (збільшення на 21%).
„У поточному році обсяги експорту продукції підприємствами–виробниками зросли на 26%, а їх частка у порівнянні з минулим роком в загальних обсягах експорту збільшилась з 84,8% до 93,5%”, - зазначив начальник Кіровоградської митниці Міндоходів Павло Скальський.

Прес-служба ГУ Міндоходів у
Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool