Кіровоградщина: тривають заходи «Зброя, вибухівка»

Березень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

Днями під час профілактичного відпрацювання території обслуговування працівниками відділення ДАІ з обслуговування Онуфріївського району на одній із вулиць селища Павлиш на автошляху Полтава-Олександрія був зупинений автомобіль DAEWOO Nexcia, характер руху якого викликав у вартових доріг підозру.

Як виявилося, водій легковика кермував автівкою, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Працівники ДАІ встановили, що вміст алкоголю у крові чоловіка становив 2,85 проміле після продуття ним алкотестеру «Драгер».
Під час візуального огляду салону автомобіля на передньому сидінні правоохоронцями було виявлено та вилучено револьвер Trooper без відповідних документів, який доставлено до НДЕКЦ при УМВС на дослідження.
Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, наразі тривають слідчі дії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool