Кіровоградщина: розбійний напад у новорічну ніч

Січень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1478 | Коментарі: 0

У переддень нового року зловмисники вдерлися до адміністративної будівлі приватної фірми та, погрожуючи ножем і предметом, схожим на пістолет, спробували залякати керівника і присутній персонал.

Миттєва реакція охоронців дозволила відібрати у нападників зброю, після чого всі троє кинулися втікати. Правоохоронцям вдалося затримати зловмисників вже наступного дня. Усі вони раніше мали судимості за тяжкі злочини та крадіжки. Цього разу їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
Пригода сталася близько 11-ої години. До приміщення місцевої фірми під’їхав легковий автомобіль з трьома пасажирами. Невідомі особи із закритими масками обличчями та темними окулярами відразу попрямувати до будівлі, а, переступивши поріг, заявили керівнику фірми, присутній дружині та персоналу про те, що збираються влаштувати над ними справжню розправу.
Не чекаючи наступних «кроків» непроханих гостей, охоронці фірми змогли відібрати в одного з нападників предмет, схожий на пістолет. Його товариш, що тримав у руках ножа, не став чекати «своєї черги», тож разом вони і поспішили залишити місце пригоди.
Аби уникнути переслідування, зловмисники порізали шини двох легкових автомобілів, які стояли у дворі, та виїхали у невідомому напрямку.
Працівниками Управління карного розшуку УМВС в області та Голованівського районного відділу міліції вдалося встановити особи зловмисників та затримати їх вже наступного дня. Ними виявилися 42-річний житель міста Кіровограда та двоє його знайомих, мешканців Світловодського району віком 35 та 45 років.
За попередньою інформацією, чоловіки скоїли розбійний напад з корисливих мотивів, адже мали намір у такий спосіб забрати з каси гроші. Швидка реакція охоронців змусила зловмисників «передумати».
Повернувшись додому, підозрювані сховали автомобіль, на якому рухалися під час «подорожі» до Голованівська, та вже були готові до зустрічі Нового року, але корективи у їх святкові плани внесли правоохоронці.
- За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України «Розбій», - розповідає начальник Голованівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Головань. – За ці дії раніше судимим громадянам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool