Кіровоградщина: профілактичний захід «Урок»

Вересень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

Протягом перших десяти днів вересня працівники міліції провели на території області профілактичний захід «Урок», спрямований на виявлення дітей, що не приступили до навчання, а також вжиття заходів для усунення чинників, що призвели до цього.

Зокрема, під час урочистостей з нагоди святкування Дня знань у навчальних закладах у понад 400 населених пунктах регіону до охорони громадського порядку було залучено більше 550 правоохоронців. Також протягом першого навчального тижня для учнів було проведено профілактичні лекції та бесіди на правову тематику з демонстрацією відповідних відеофільмів.
На початку вересня працівники кримінальної міліції у справах дітей зустрілися з керівництвом управління освіти та науки в Кіровоградській області та обговорили питання налагодження взаємного інформування щодо виявлення фактів правопорушень серед дітей, жорсткого поводження з неповнолітніми, не виконання дорослими батьківських обов’язків, з метою вжиття заходів реагування.
Крім того, правоохоронці спільно з органами освіти та представниками служб у справах дітей провели низку перевірок сімей, діти яких без поважних причин не приступили до навчання За фактами не виконання батьками своїх обов’язків до адміністративної відповідальності притягнуто 15 осіб.
На сьогоднішній день заходи щодо виявлення дітей не охоплених навчанням тривають.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool