Кіровоградщина отримала додатково 106 мільйонів гривень на ремонт доріг

Квітень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1272 | Коментарі: 0

Постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та інвестицій затвердила в обласному бюджеті 2021 року додатковий обсяг державної субвенції.

На фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Кіровоградської області залучено ще 106,7 мільйонів гривень.

Крім цього, на засіданні постійної комісії, участь у якому брав перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк, депутати погодили надання дотації з обласного бюджету в розмірі двох мільйонів гривень на утримання закладів освіти та охорони здоров’я Мар’янівської сільської територіальної громади Новоукраїнського району.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool