Кіровоградщина: Оптова торгівля області у січні-березні 2012 року

Червень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

Одним із каналів надходження товарів на споживчий ринок є оптова торгівля. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Оптовий товарооборот підприємств області у січні–березні 2012р. становив майже 2 млрд.грн.
На продаж непродовольчих товарів припадало 67,4% обсягу оптового товарообороту, решта – на продовольчі товари.
Серед продовольчих товарів переважав продаж олій рослинних (57,7%), маргарину і жирів харчових подібних (12,2%), продуктів молочних, масла та сирів (6,7%), решта – шоколад та вироби кондитерські цукрові, м’ясо та м’ясні продукти, алкогольні товари тощо.
Серед непродовольчих товарів найбільші обсяги продажу припадали на газойлі (паливо дизельне) (10,6%), насіння гірчиці, ріпаку і кользи, кунжуту, соняшнику (9,3%), бензин моторний, у т.ч. авіаційний (7,4%), кукурудзу (6,1%), метали основні: залізо, чавун, сталь і феросплави (2,6%), добрива та сполуки азотні (1,8%), пестициди та продукцію агрохімічну іншу (1,5%).
Основу оптового товарообороту області (77,1%) склала продукція, що вироблена на території України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool