Кіровоградщина: незаконне витрачання понад 200 тисяч гривень державних коштів

Травень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1295 | Коментарі: 0

Відділ освіти Олександрійської райдержадміністрації покривав витрати сторонньої юридичної особи, що призвело до незаконного витрачання понад 200 тисяч гривень державних коштів.

Даний факт виявила прокуратура Олександрійського району.
Зокрема, підприємство, що організовує та забезпечує платне гаряче харчування учнів 5-11 класів у 26 навчальних закладах Олександрійського району для приготування їжі використовувало приміщення їдалень, проте, витрати за спожиту електроенергію не відшкодовувало. Вказані витрати, загальна сума яких складає 220 тисяч гривень, покривалися відділом освіти за рахунок державного бюджету.
За допущенні порушення законодавства до відповідальності притягнуто троє посадових осіб райдержадміністрації.
В свою чергу підприємством, на вимогу прокуратури району, розпочато процес відшкодування до бюджету зазначеної суми коштів.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool