Кіровоградщина: необережність з вогнем призвела до трагічних наслідків

Грудень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

21 грудня о 16:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку м.Знам’янки.

Задимлення було у одній з квартир на другому поверсі. Отримавши повідомлення, на місце події негайно прибули два відділення рятувальників державної пожежно-рятувальної частини №18 У ДСНС в області. На жаль, під час розвідки у помешканні виявили загиблого господаря. 46-річний чоловік проживав у квартирі самотньо. Рятувальники загасили пожежу дивану та домашніх речей, таким чином запобігши поширенню пожежі на решту площі квартири. Призвела до пожежі необережність господаря з вогнем – ймовірно, чоловік залишив недопалок, від якого зайнявся диван та розпочалася пожежа.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool