Кіровоградщина наполегливо готує території до опалювального сезону

Жовтень 03, 2022 | Новини | Переглядів: 1624 | Коментарі: 0

Підготовка до осінньо - зимового періоду 2022 - 2023 залишається серед пріоритетних завдань. На цьому сьогодні наголосив начальник ОВА Андрій Райкович.

Кіровоградщина наполегливо готує території до опалювального сезону


Кіровоградщина наполегливо готує території до опалювального сезону. Разом з тим, зимовий період – це не тільки опалення, мережі, котельні, це й готовність до зими дорожнього господарства. Адже в будь-яку пору року, будь-яку погоду необхідно забезпечити транспортне сполучення, логістику на шляхах області, у тому числі й місцевого значення.

⁃ Питання експлуатаційного утримання автомобільних доріг - це фактично питання нормальної життєдіяльності наших населених пунктів, особливо у сільській місцевості, де має бути забезпечена доступність екстрених та аварійних служб, доставка продуктів харчування до кожного населеного пункту, перевезення дітей в школи, - наголосив начальник ОВА.

Андрій Райкович поставив завдання професійно перевірити наявність і технічний стан спецтехніки, зробити необхідні запаси пально-мастильних матеріалів, матеріалу для посипки доріг. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool