Кіровоградщина: на території гаражного кооперативу горіла автівка (ФОТО)

Жовтень 09, 2022 | Новини | Переглядів: 1825 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області чотири рази залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області чотири рази залучались на гасіння пожеж різного характеру.

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу моторного відсіку легковика «ВАЗ 2104» на території гаражного кооперативу «Чайка» у м. Світловодськ.


О 09:37 пожежу було ліквідовано силами вогнеборців 17-ї пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ.

О 13:28 стало відомо про займання по вул. Симона Петлюри м. Кропивницький. Там загорілись покрівля господарчої споруди  та домашні речі у ній на території приватного домоволодіння. О 14:49 займання на площі 18 м2 було ліквідоване вогнеборцями 1-го пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 15:55 кропивницькі рятувальники виїжджали на гасіння пожежі 1 м2 сміття біля безгосподарчої будівлі по вул. Кавказькій м. Кропивницький.
О 17:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Арсенія Тарковського м. Кропивницький. Після прибуття з’ясувалось, що горить 2 м2 домашніх речей в квартирі на третьому поверсі триповерхового житлового будинку.
Під час пожежі травмовано господарку квартири 1947 р.н., яку з діагнозом отруєння чадним газом ушпиталили до Кіровоградської обласної лікарні.
О 17:39 пожежу було ліквідовано силами бійців 1-го пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.
В усіх випадках, крім пожежі на вул. Арсенія Тарковського обласного центру, травмованих та загиблих немає.
У ліквідації пожеж брали участь 40 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС в області.
Причини пожеж з’ясовуються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool