Кіровоградщина: на пожежі загинув чоловік

Жовтень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 1542 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 5 займань різного характеру.

Так, 28 жовтня о 06:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення по вул. Садова смт Онуфріївка. Як з’ясувалось на місці події, зайнялось 3 м2 покрівлі господарчої споруди. Рятувальники 33-ї ДПРЧ смт Онуфріївка о 07:22 локалізували та о 07:45 ліквідували пожежу.

Також бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький ліквідували займання 0.5 м2 стовбура дерева на відкритій території по вул. В. Перспективна та 10 м2 сміття на відкритій території поблизу міського саду в обласному центрі.

О 19:22 стало відомо про пожежу по вул. Соборності м. Новомиргород. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу пожежа охопила 1 м2 домашніх речей та 6 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Бійці 25-ї ДПРЧ о 19:30 локалізували та о 19:50 ліквідували пожежу.
Крім того, о 19:41 надійшло повідомлення про пожежу 0,5 м2 домашніх речей у приватному житловому будинку по вул. В’ячеслава Чорновола м. Благовіщенське. Під час ліквідації пожежі рятувальниками виявлено тіло господаря 1977 р.н. О 19:48 вогнеборці 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське локалізували та о 19:52 ліквідували пожежу.

В усіх випадках, крім пожежі у м. Благовіщенське, травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool