Кіровоградщина: на околиці знайшли труп чоловіка

Травень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Тіло потерпілого на околиці одного з населених пунктів Світловодського району вранці виявив місцевий житель. На місце події прибула слідчо-оперативна група, а також кінологи зі службовим собакою.

Пес одразу взяв слід, по якому привів оперативників за кілька десятків метрів на подвір’я підозрюваного. За вчинене чоловіку загрожує від семи до 15 років ув’язнення.
Спочатку зловмисник заперечував будь-яку причетність до того, що сталося. Але плями крові, виявленні правоохоронцями на території домоволодіння, вказували зовсім на протилежне.
У ході першочергових слідчих дій працівники міліції встановили, що напередодні 72-річний житель одного з сіл найняв 54-річного односельця обробити його огород. Після виконаної роботи між чоловіками спалахнула суперечка щодо оплати.
Під час сварки господар садиби схопив металевий ціпок найманого працівника і почав бити його по голові. Схаменувся лиш тоді, коли потерпілий перестав подавати ознаки життя. Аби приховати сліди злочину, зловмисник відтягнув тіло на околицю села і залишив на стежині. Вранці загиблого виявив місцевий житель, що саме виганяв худобу на випас. Про страшну знахідку чоловік повідомив сільському голові, а той зателефонував у міліцію.
За попередніми висновками медиків, смерть потерпілого настала внаслідок численних тяжких травм голови.
У квітнику на подвір’ї зловмисника правоохоронці виявили закривавлений ціпок, а також чимало бурих плям на землі і приміщеннях домоволодіння.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок. – Підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool