Кіровоградщина: на допомогу армії надійшло 32,6 млн. грн. військового збору

Грудень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

Протягом серпня – грудня 2014 року на підтримку української армії від платників області надійшло 32 мільйони 635 тисяч гривень. Зокрема, у листопаді до бюджету перераховано понад 9 мільйонів гривень цього збору.

Нагадаємо, що військовим збором обкладаються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Крім того, військовий збір стягується з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри.
Оподаткуванню військовим збором підлягають також доходи, які платник отримав згідно з цивільно-правовими договорами (договори підряду) за виконання робіт (надання послуг).
Податківці нагадують, що з доходів фізичних осіб утримується військовий збір за єдиною ставкою – 1,5% від об'єкта оподаткування. Утримання необхідно проводити з усієї нарахованої суми оподатковуваного доходу, тобто без попереднього вирахування єдиного соціального внеску та податку на доходи фізичних осіб.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool