Кіровоградщина: молода жінка ударила ножем в живіт пенсіонера

Червень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

82-річного потерпілого з проникаючим ножовим пораненням було доставлено до районної лікарні. Підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія мала місце вихідного дня. 25-річна жителька міста Новоукраїнки зайшла в гості до знайомого, де знаходився і літній чоловік. Спілкування не обійшлося без вжиття алкогольних напоїв. Згодом жінка пішла провести пенсіонера додому.
Вже на подвір’ї чоловіка між ним та «помічницею» виникла сварка, під час якої остання схопила ножа і ударила господаря будинку в живіт. Почувши крики у сусідній садибі, місцеві жителі зайшли до домоволодіння та побачили, що сталося. Громадяни терміново викликали швидку. Потерпілого з проникаючим ножовим пораненням з пошкодженням кількох внутрішніх органів госпіталізували до лікарні. Наразі він перебуває в реанімаційному відділенні.
– Зловмисницю правоохоронці затримали у порядку статті 208 КПК України, їй повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, – розповів начальник Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області Ігор Матвійчук.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді ув’язнення на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool