Кіровоградщина: місцеві бюджети області отримали на 19,2 млн.грн більше єдиного податку, ніж торік

Жовтень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Протягом січня-вересня 2013 року до місцевих бюджетів області надійшло 72,1 млн. грн. єдиного податку, що на 19,2 млн. грн. або на 36,2 % більше, ніж за відповідний період минулого року.

При цьому 82,7% із загальної суми надходжень з єдиного податку надійшло від фізичних осіб - підприємців. Всього в області сплачують єдиний податок 23,5 тисячі суб‘єктів господарювання, в тому числі 21,7 тис. – фізичних осіб – підприємців та 1,8 тис. юридичних осіб.
„Збільшення надходжень по єдиному податку – це результат цілеспрямованої роботи органів доходів і зборів, направленої на спрощення процедур ведення бізнесу в Україні”, – зазначив в.о. начальника ГУ Міндоходів в області Сергій Колотуха.

Прес-служба ГУ Міндоходів у
Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool