Кіровоградщина: двоє людей виявлені загиблими під час ліквідації пожежі (ФОТО)

Січень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1453 | Коментарі: 0

У м.Бобринець по вулиці Гагаріна виникла пожежа у приватному житловому будинку.

Про це до міліції та служби порятунку повідомив з мобільного телефону випадковий свідок. На місце події одразу виїхало відділення державної пожежно-рятувальної частини №24. Під час ліквідації пожежі виявлено двох загиблих людей – матір 1928 року народження та її 61-річного сина, які разом проживали у будинку.
Над встановленням причин виникнення надзвичайної події та обставинами загибелі бобринчан наразі працюють фахівці. Відомо лише, що коли пожежу помітили, вогонь вже охопив домашні речі, меблі на площі 45 м2. Очевидно, що чоловік намагався вийти з будівлі, його тіло рятувальники виявили біля дверей, а старенька господарка так і залишилась у кімнаті.
Шановні громадяни! Вкотре наголошуємо на суворому дотриманні правил пожежної безпеки. Не залишайте без нагляду розтоплені печі, груби, каміни. Електрообігрівачі використовуйте лише за призначенням, слідкуйте, щоб вони були справними та дотримуйтесь інструкції з їх використання. В жодному разі не допускайте паління у ліжку та не залишайте непогашених недопалків.
Прес-служба У ДСНС в області

У м.Бобринець по вулиці Гагаріна виникла пожежа у приватному житловому будинку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool