Кіровоградщина: для вихованців дитячого садочка відбулась пізнавальна акція

Серпень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

11 серпня на вихованців дитячого садка «Малятко», що у смт Голованівську, чекало справжнє свято – у гості завітали рятувальники з цікавою та пізнавальною акцією.

Гра-змагання «Безпечна мандрівка» вже не перший рік проводиться для найменших жителів Кіровоградщини. Тож і цей дошкільний заклад не став винятком.

Про Службу порятунку діти вже знають, тому уважно слухали розповідь ведучої про цю відважну професію. Але найцікавіше було спостерігати за діями рятувальників, які подали воду таким чином загасивши умовну пожежу.

Під час мандрівки діти не лише побачили, а й дізналися багато нового. Чим небезпечні сірники та запальнички, чому не можна чіпати електроприлади, медикаменти або кухонне приладдя – про все це дошкільнята довідалися під час зупинки «Чарівна скринька». Загадки на тематику безпеки життя теж розгадували усі гуртом, таким чином продемонструвавши гарні знання. Розповіли рятувальники і про те, для чого призначений протигаз та навчили як ним користуватися. В ігровій формі дітлахи швидко освоїли це вміння.

Гості зі Служби порятунку також розказали дітям чому не можна чіпати іграшки на вулиці, адже під виглядом звичайних предметів можуть бути замасковані вибухові пристрої, та пояснили, що пустощі з вогнем нерідко призводять до пожеж, а вихователям нагадали про перші дії у разі екстримальних ситуацій.

Гра-змагання подарувала багато позитивних емоцій малюкам, а так, як відомо, знання засвоюються набагато краще. Діти пообіцяли рятувальникам, що будуть слухняними та отримали яскраві застережні листівки, створені для наймолодшої аудиторії.

Прес-служба У ДСНС в області

11 серпня на вихованців дитячого садка «Малятко», що у смт Голованівську, чекало справжнє свято – у гості завітали рятувальники з цікавою та пізнавальною акцією.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool