Кіровоградщина: дівчинка спалила рідну хату

Жовтень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1298 | Коментарі: 0

28 жовтня у Новомиргороді сталася пожежа, до якої призвели пустощі з вогнем.

Як з’ясувалося, жителька приватного сектору залишила вдома 10-річну доньку, доки сама ходила до сусідки. Коли жінки не було вдома, донька вирішила погратися з сірниками. Хата поділена на дві половнини – житлову та господарську. У другій зберігається солома, саме це місце дівчинка і обрала, щоб підпалювати сірники. Проте, не встежила і за мить полумя охопило усю копицю. Донька побігла до матері та розповіла про пожежу, жінка одразу зателефонувала до Служби порятунку. Прибувши на місце події, рятувальники загасили пожежу площею 15 м кв.
Шановні батьки! Як бачите, навіть школярі іноді влаштовують пустощі з вогнем. Тож, не забувайте пояснювати і маленьким і старшим дітям правила безпеки та нагадуйте, що наслідки непослуху можуть бути страшними.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool