Кіровоградщина: cусід обікрав сусіда

Січень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

В Олександрійському районі правоохоронці затримали 20 - річного чоловіка, який незаконно заволодів мотоциклом. За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

До чергової частини райвідділу міліції звернувся 20-річний місцевий житель, який повідомив, що викрадено його мотоцикл «Shanghai», який він віддав на зберігання своєму товаришеві.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці швидко встановили особу підозрюваного. Ним виявився непрацюючий місцевий житель – однолітка потерпілого, який проживав поблизу домоволодіння, де зберігався транспортний засіб. Молодий чоловік вирішив викрасти мотоцикл, а потім його продати.
Невдовзі вдалося встановити особу і нового власника транспортного засобу, який, проживав у іншому населеному пункті навіть не підозрював, що він крадений.
Мотоцикл повернуто законному власникові.
- Дії зловмисника кваліфіковані за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», - розповідає начальник Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області підполковник міліції Василь Титаренко. – За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.
За матеріалами Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool