Кіровоградщина: чоловік помер, захлинувшись кров’ю

Жовтень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

Тіло загиблого поблизу однієї із споруд сільськогосподарського підприємства виявила жителька населеного пункту, що вранці йшла на роботу.

Правоохоронці відпрацювали кілька версій трагічних подій і того ж дня вийшли на слід 26-річного раніше судимого зловмисника.
У ході проведення першочергових заходів працівники міліції з’ясували, що житель одного з сіл району мав намір влаштуватися на роботу в місцеве господарство. Аби довести керівництву свою працездатність, 60-річний чоловік охороняв ферму вночі, намагаючись будь-що виявити й упіймати на «гарячому» когось із крадіїв.
Молодший односельчанин «добровольця» і собі вирішив у темну пору доби підстерегти ймовірного злодія, що, на його думку, займався крадіжками з приміщення ферми. Спіймавши його, чоловік хотів відвести підозру від себе, адже раніше вже відбував покарання за скоєння майнових злочинів, і таким чином відновити своє «чесне ім’я». Тієї ночі, прийшовши на територію господарства, він зіткнувся із старшим знайомим. Через непорозуміння двох «сторожів» і сталася трагедія, адже чоловіки сприйняли один одного за злодіїв.
За словами начальника Олександрійського РВ УМВС в області Василя Титаренка, попередньо встановлено, що між місцевими жителями виникла сварка. Враховуючи те, що 26-річний чоловік фізично був значно сильніший за опонента, він завдав йому кілька ударів по голові та шиї.
Коли потерпілий знепритомнів й упав на землю, зловмисник зв’язав йому руки та ноги мотузкою і відтягнув до найближчої, порослої бур’янами, ями, куди і вкинув. Вранці молодик планував показати «затриманого злодія» керівництву господарства. Але до того часу чоловік помер, захлинувшись кров’ю.
«Зловмисника затримано у порядку статті 208 КПК України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років» – зазначив керівник райвідділу міліції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool