Кіровоградщина: 18-річний парубок вкрав авто та збив жінку

Червень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині працівники Голованівського РВ УМВС в області викрили 18-річного місцевого жителя, який підозрюється у тому, що викрав автівку у свого знайомого та збив нею 49-річну односельчанку.

На щастя, потерпіла відбулася лише численними саднами та дуже налякалася. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.
Пригода сталася вихідного дня буквально на очах мешканців населеного пункту. Автомобіль ВАЗ 2107, за кермом якого громадяни розгледіли ще зовсім юного водія, травмував жінку, що кудись поспішала у своїх справах. Після зіткнення автомобіліст не впорався з керуванням, з’їхав з дороги, а його машина перекинулася.
Отримавши тілесні ушкодження, потерпіла змогла підвестися на ноги, але її стан викликав занепокоєння у очевидців дорожньо-транспортної пригоди. Небайдужі громадяни негайно викликали на місце пригоди швидку та працівників міліції. Як виявилося, допомога медиків водієві ВАЗу була не потрібна. Побачивши правоохоронців, 18-річний парубок помітно розгубився. Водійського посвідчення він при собі не мав, та й документи до транспортного засобу, за його словами, лишилися в гаражі. Під час огляду авто документи таки знайшлися, от тільки з’ясувалося, що належать вони не молодому чоловіку, а справжньому власнику машини
43-річний чоловік, щоправда, ще в неділю зранку помітив зникнення свого автомобіля з гаража. Однак, побачивши залишений скутер злодія, здогадався, хто це міг зробити, а тому вирішив зачекати, поки той «покатавшись» поверне авто на місце.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) та частиною 1 статті 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), – повідомив начальник Голованівського РВ УМВС в області Олександр Головань. – За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool