Кіровоград:надзвичайні події з 1 по 2 січня 2015 року

Січень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1370 | Коментарі: 0

Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
м. Мала Виска: внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. виникла пожежа 6 м2 перекриття приватного житлового будинку.
Онуфріївський р-н, смт Павлиш: працівники пожежно-рятувального підрозділу виїжджали на гасіння пожежі у приватному житловому будинку, яка сталася внаслідок необережного поводження господаря з вогнем при курінні.
Новомиргородський р-н, смт Капітанівка: виникла пожежа 1м2 домашніх речей. Причина пожежі – підпал.
м. Кіровоград: рятувальники двічі виїжджали на допомогу з відкривання дверей квартири, за адресами: пров. Городній та вул. Червонозорівська
Новоархангельський район: на 600 км траси Стрий-Знам’янка водій автомобіля VOLKSWAGEN POLO, який їхав із міста Дніпропетровська до Умані, внаслідок ожеледі не впорався із керуванням і потрапив у кювет. Спроби самостійно виїхати на автошлях були марними, тому чоловік зателефонував до Служби порятунку й попросив про допомогу. На місце події відразу ж виїхав рятувальний автомобіль САРМ-66 й у лічені хвилини працівники пожежно-рятувальної служби витягнули авто із кювета на автошлях.

Прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool