Кіровоградець смертельно травмував свого знайомого

Вересень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 998 | Коментарі: 0

Працівники міліції затримали 35-річного жителя Кіровограда. Перебуваючи у нетверезому стані, чоловік ножем смертельно травмував свого знайомого. Потерпілий помер на місці пригоди ще до приїзду швидкої.

Пригода сталася вихідного дня в одному з спальних мікрорайонів обласного центру. Родина кіровоградців з самого ранку зустрічала у себе вдома знайомого. Через деякий час між господарем та 45-річним гостем виник конфлікт. Молодшому з чоловіків в якусь мить здалося, що його товариш поводить себе у відношенні до нього не достатньо чемно…
Аби «поставити на місце» колишнього друга, він вихопив зі столу кухонного ножа та кілька разів вдарив його в ногу.
Побачивши величезну калюжу крові, родина схаменулася і навіть викликала карету швидкої… Однак, прибувши за кілька хвилин на місце пригоди, медичні працівники констатували смерть потерпілого. За висновками експертів, чоловік помер через значну втрату крові.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді серйозного терміну ув’язнення – від 7 і до 10 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool