Кіровоград: злочини та події по місту та області

Грудень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 356 заяв і повідомлень громадян, з них 45 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Новоархангельського райвідділу міліції звернулася 75-річна місцева жителька, яка повідомила, що 33-річний односелець на гурті особистих неприязних відносин завдав їй тілесних ушкоджень у вигляді травм голови, забою щелепи та плеча. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Із заявою про викрадення транспортного засобу до Маловисківського райвідділу міліції звернувся 26-річний житель одного з населених пунктів. Попередньо встановлено, що двоє жителів району, 17 та 24 років, незаконно заволоділи мотоциклом потерпілого, який у подальшому розібрали на деталі, частину з яких здали на металобрухт. Деякі із запчастин правоохоронці вилучили за місцем проживання одного зі зловмисників.

До Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмою у вигляді перелому передпліччя за медичною допомогою звернулася 50-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження жінці спричинив 49-річний співмешканець її родички. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool