Кіровоград: злочини та події на 19 грудня

Грудень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 966 | Коментарі: 0

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 365 заяв і повідомлень громадян, з них 47 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Кіровоградського міськвідділу міліції із заявою про пограбування звернулася 60-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 17-річний житель Новоархангельського району на одній з вулиць обласного центру із застосуванням фізичної сили відкрито заволодів сумкою потерпілої з мобільним телефоном, документами та грошима у сумі 100 гривень.

Працівники Олександрівського райвідділу міліції у ході проведення розслідування за фактом крадіжки встановили особу зловмисника, що підозрюється у викраденні виробів з металу з домоволодіння жителя одного з сіл. Ним виявився 32-річний односелець чоловіка.

До Гайворонського райвідділу міліції звернулася 28-річна жителька одного з населених пунктів, яка повідомила, що 20-річний місцевий житель викрав з її будинку гроші у сумі 2000 гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool