Кіровоград: здоровий спосіб життя під час весняних шкільних канікул

Березень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Учням 8-11 класів під час весняних шкільних канікул не доведеться сумувати. Міське управління освіти проявило ніціативу та знайшло однодумців, щоб заповнити дні відпочинку від занять активними заходами, які допоможуть дітям обрати шлях здорового способу життя.

Про це повідомила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко сьогодні, 17 березня, під час прес – конференції у міській раді.
Новий проект дістав назву “Фітнес – тиждень”. Упродовж п’яти днів – із 23 по 27 березня в дев’яти школах міста працюватимуть подібні центри здорового способу життя. До програми перебування у такому центрі включено уроки фітнесу, хореографія, психотренінги, аквааеробіку та поглиблення знань за одним із напрямків навчального процесу. Проект освітян підтримали кращі фітнес – клуби Кіровограда, зразкові хореографічні колективи, міжнародна мовна школа “Мортимер”. Всі заняття в центрах будуть безкоштовними, наголосила Лариса Костенко, окрім аквааеробіки, де один урок коштуватиме 20-25 гривень.
Для тих, хто виявить бажання займатися, а планується, що у кожному центрі будуть створені групи не більше 80 осіб, необхідно завчасно подбати про медичні довідки, які підтвердять можливість брати участь в уроках хореографії та відвідувати басейн.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool