Кіровоград: завтра буде перекрито рух транспорту по вулицям (перелік)

Вересень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1606 | Коментарі: 0

У зв’язку з проведенням у місті Кіровограді 21 вересня 2013 року святкових заходів з нагоди відзначення 259-ї річниці заснування міста, з метою упорядкування дорожнього руху рух автотранспорту у зазначений день буде перекрито наступним чином:

по вул. Великій Перспективній (від вул. Куроп’ятникова до пам’ятника Ангелу Хранителю) з 09.00 до 10.00 (виключно на час проведення урочистої ходи);
по вул. Великій Перспективній (від вул. Преображенської до вул. Шевченка) з 10.00 до 11.00;
по вул. Великій Перспективній (від вул. Тимірязєва до вул. Шевченка) з 10.00 до 23.00;
по вул. Дзержинського (від вул. В’ячеслава Чорновола до вул. Великої Перспективної) з 08.00 до 23.00.
Крім того, для проведення заходів у парку культури і відпочинку «Ковалівський» також буде перекрити рух транспорту у зазначений день з 08.00 до 18.00 по вул. Дворцовій (від вул. Орджонікідзе до вул. Фрунзе) та по вул. Орджонікідзе (від вул. Тимірязєва до вул. Медведєва).
Разом з тим з 06.00 до 16.00 у зв’язку з проведенням на площі Богдана Хмельницького ярмарку-продажу сільськогосподарської продукції буде перекрито рух автотранспорту по вул. Преображенській, з перекриттям площі Богдана Хмельницького від вул. Декабристів до вул. Великої Перспективної.
Об’їзд вищевказаних ділянок вулиць, за якими буде призупинено рух автотранспорту, здійснюватиметься прилеглими вулицями, що знаходяться у безпосередній пішохідній доступності від даних ділянок, а саме вул. Декабристів, Острівській, Калініна, Преображенській, Пашутінській, Шевченка на яких пасажирам слід очікувати громадський транспорт, що раніше рухався по перекритим вулицям.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool