Кіровоград: завтра буде перекрито рух транспорту по вулицям (перелік)

Вересень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1585 | Коментарі: 0

У зв’язку з проведенням у місті Кіровограді 21 вересня 2013 року святкових заходів з нагоди відзначення 259-ї річниці заснування міста, з метою упорядкування дорожнього руху рух автотранспорту у зазначений день буде перекрито наступним чином:

по вул. Великій Перспективній (від вул. Куроп’ятникова до пам’ятника Ангелу Хранителю) з 09.00 до 10.00 (виключно на час проведення урочистої ходи);
по вул. Великій Перспективній (від вул. Преображенської до вул. Шевченка) з 10.00 до 11.00;
по вул. Великій Перспективній (від вул. Тимірязєва до вул. Шевченка) з 10.00 до 23.00;
по вул. Дзержинського (від вул. В’ячеслава Чорновола до вул. Великої Перспективної) з 08.00 до 23.00.
Крім того, для проведення заходів у парку культури і відпочинку «Ковалівський» також буде перекрити рух транспорту у зазначений день з 08.00 до 18.00 по вул. Дворцовій (від вул. Орджонікідзе до вул. Фрунзе) та по вул. Орджонікідзе (від вул. Тимірязєва до вул. Медведєва).
Разом з тим з 06.00 до 16.00 у зв’язку з проведенням на площі Богдана Хмельницького ярмарку-продажу сільськогосподарської продукції буде перекрито рух автотранспорту по вул. Преображенській, з перекриттям площі Богдана Хмельницького від вул. Декабристів до вул. Великої Перспективної.
Об’їзд вищевказаних ділянок вулиць, за якими буде призупинено рух автотранспорту, здійснюватиметься прилеглими вулицями, що знаходяться у безпосередній пішохідній доступності від даних ділянок, а саме вул. Декабристів, Острівській, Калініна, Преображенській, Пашутінській, Шевченка на яких пасажирам слід очікувати громадський транспорт, що раніше рухався по перекритим вулицям.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool