Кіровоград: засуджено податківця

Вересень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

У Ленінському районному суді м. Кіровограда завершився судовий розгляд справи за обвинуваченням начальника одного з управлінь Державної податкової адміністрації України в Кіровоградській області.

Як ми повідомляли раніше, у листопаді 2011 року радник податкової служби 1 рангу вимагав і одержав від керівника приватного підприємства хабар у сумі 30 тис. грн. за сприяння у зменшенні порушень податкового законодавства, виявлених позаплановою перевіркою, та зменшення сум донарахованих податків разом із штрафними санкціями.
Розглянувши в судовому засіданні матеріали кримінальної справи, суд визнав податківця винним в скоєному злочині, однак підсудному призначено умовний термін покарання. Тоді як державний обвинувач по справі просив суд призначити підсудному міру покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.
Наразі прокуратура області вже оскаржила вирок суду першої інстанції. На м”якість призначеного покарання державним обвинувачем по справі внесено апеляційну скаргу.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool