Кіровоград: запрошуємо на вистави для дітей та дорослих

Вересень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців та гостей міста відвідати вистави театру для дітей і дорослих:

14 вересня – вистава для дітей «Таємниця рудого Жевжика» В.Нестайко
Рекомендований вік для перегляду – від 5 років
Мале руде бісеня на ім’я Жевжик втекло з пекла, не витримавши знущань свого опікуна Люциперія, і потрапило в сім’ю до самотніх Діда і Баби. За любов і доброту, виявлену до малюка, Люциперій збирається покарати стареньких. Але Жевжик, пізнавши справжні людські почуття, віддає свою чарівну силу заради порятунку людей, які стали для нього рідними.

15 вересня – вистава для дітей «Казковий зорепад» Н.Педько
(ростові ляльки: Дракоша, Лунік, телепузики, Карлсон, П’ятачок та ін.)
Рекомендований вік для перегляду – від 4 років
Добра казка про маленького Дракошу, який спілкується з навколишніми мешканцями лише посередництвом комп’ютера і не уявляє, як гарно можна проводити час у колі справжніх друзів, особливо на свята. Побачивши у небі чарівний зорепад та дізнавшись від мами про можливість здійснення загаданого бажання, маленький мрійник намагається придумати, що ж йому найбільше потрібно? За деякий час, після спілкування з перехожими казковими мешканцями, які поспішають на зустріч з друзями, щоб весело зустріти свято, Дракончик розуміє, чого справді найбільше бажає…
Початок вистав для дітей – о 12.00 годині
Після вистав для дітей на стаціонарі проводяться ігрові програми
з врученням солодощів і дарунків.

19 вересня - вистава для дорослих «Собаче серце» за М.Булгаковим
Початок ХХ сторіччя. В країні панує хаос і розруха. Професор Преображенський, керуючись благородною метою зупинити моральне падіння нації і створити «нову» людину, проводить науковий експеримент - вживлює у мозок звичайного дворового пса гіпофіз померлого чоловіка. Та, на жаль, неймовірне перетворення собаки приносить лише безліч клопоту та повне розчарування. Початок вистави – о 18.30

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool